آموزش ووکامرس

نصب و حذف ووکامرس

نصب و حذف ووکامرس

قبل از نصب و حذف ووکامرس بهتر است نگاهی به توصیه های سرور بیندازید. شاید شما با مشکل روبرو شوید.

با فعال شدن ووکامرس، چندین مورد به سایت شما اضافه‌ می‌شود تا بتواند به‌درستی عمل کند:

  • آیتم‌های منو جدید، انواع پست‌های سفارشی و طبقه‌بندی برای سفارش‌ها، محصولات و موارد دیگر.
  • ویدجت های جدید و کد کوتاه.
  • نقش کاربر برای مدیران فروشگاه و مشتریان.

اگر شما یک وبسایت دارید و قصد نصب ووکامرس را دارید، استفاده از مدیریت وردپرس بهترین گزینه است. زیرا همه چیز را برای شما دسته بندی می کند. نصب و حذف ووکامرس کار آسانی است.

برای نصب ووکامرس

  1. وارد سایت وردپرسی خود شوید.
  2. برو به: افزونه ها > افزودن.
  3. “ووکامرس” را جستجو نمایید.
  4. گزینه هم‌اکنون نصب کن افزونه به صورت خودکار نصب می شود.
  5. گزینه فعال کردن را انتخاب نماید. شما آماده تنظیمات ووکامرس هستید.

تنظیمات هوشمند ووکامرس

هنگامی که ووکامرس برای اولین بار فعال می شود، گزینه پیکربندی به شما کمک می کند فروشگاه خود را تنظیم کنید.

برای شروع بر روی گزینه “بزن بریم” کلیک کنید. در صورتی که ترجیح می دهید فروشگاه WooCommerce خود را به صورت دستی تنظیم کنید، گزینه “الان نه” را انتخاب کنید.

بازگشت به نسخه قبلی WooCommerce

به دلایل امنیتی همیشه توصیه می کنیم از آخرین نسخه تمام پلاگین ها و افزونه ها در سایت خود استفاده کنید. در ضمن برای استفاده از ویژگی ها و قابلیت های موجود در حال حاضر، به هیچ وجه قابل استفاده نیست، بنابراین این بخش تنها برای راهنمایی است.

برای استفاده از نسخه قبلی WooCommerce:

  1. پلاگین جاری را غیر فعال کرده و حذف کنید.
  2. بازگرداندن پشتیبان قبلی از پایگاه داده فروشگاه شما.
  3. نسخه قبلی WooCommerce را مانند فایل تصویری زیر دانلود کنید.
  4. نسخه قبلی را آپلود کنید Add New<Plagins .
  5. نسخه قبلی WooCommerce را فعال کنید.

یکی از نکات مهم در این مورد این است که در مرحله دوم ذکر شده ، شما باید بررسی کنید که آیا نسخه پایگاه داده WooCommerce به روز شده است یا خیر. در اغلب موارد، با هر نسخه از WooCommerce خواهد بود، به این معنی که شما همچنین نیاز به بازگرداندن پایگاه داده خود از نسخه قبلی WooCommerce دارید تا مطمئن شوید که همه چیز درست کار می کند.

به همین دلیل است که ما به شدت توصیه می کنیم که پشتیبان گیری را در یک محیط پویا برای امکانات جدید نرم افزار های حساس مانند WooCommerce آزمایش کنید.برای اطلاعات بیشتر به روز رسانی WooCommerce مراجعه کنید.

حذف WooCommerce

در هنگام حذف یا پاک کردن WooCommerce دو چیز وجود دارد

  • اگر پلاگین را از WordPress غیرفعال کنید و حذف کنید، شما فقط پلاگین و فایلهای آن را حذف می‌کنید. تنظیمات، سفارشات، محصولات، صفحات و غیره … همچنان در پایگاه داده وجود دارد.
  • اگر شما نیاز به حذف همه داده‌های WooCommerce، از جمله محصولات، سفارشات داده ها، و غیره دارید.باید دسترسی به تغییر فایل wp-config.php داشته باشید

فایل wp-config سایت خود را باز کنید و دستور زیر را اضافه کنید. سپس وقتی WooCommerce را غیرفعال کنید و حذف کنید تمام داده های آن را حذف می کند.

define( 'WC_REMOVE_ALL_DATA', true);

برچسب ها
نمایش بیشتر

‫2 نظرها

  1. ممنون از شما دوست عزیز با ی آپدیت ساده تو سایتم تداخل ایجاد شد

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن